Menu

 

Antipasti
Affettati misti e gnocco fritto

Scaglie di Parmigiano con aceto balsamico


Involtini di bresaola con aceto balsamico
 

Buffet
 
 
       
       
                                          
Appetizers
Assortment of cold cuts with gnocco fritto
(sliced ham,salami...accompained by a sort of fried bread,
typical of Emilia)


Lums of Parmesan cheese with Balsamic vinegar


Buffet
Piatti Freddi
Bresaola

Carpaccio Rucola e Grana


Caprese con Mozzarella di Bufala

Piatti freddi in estate

Novità settimanali (anche a base di pesce)





Cold dishes

Dried and salted beef, typical of Valtellina

Carpaccio with Rucola and Parmesan cheese

Caprese salad of tomatoes and Mozzarella cheese

Cold dishes in Summer

Salade Niçoise

(salad, tuna, boiled eggsand potatoe)

Weekly news (also fish)
Primi piatti

Moltissimi primi fatti in casa...


Tortellini in brodo

Tortelloni ai funghi porcini

Tortelloni verdi

Tagliatelle


Gnocchi di patate

Lasagne


...Tante zuppe diverse tutte le settimane...

Zuppa di cipolle

Zuppa di farro

Zuppa d'orzo

Pasta e fagioli

Passatelli in brodo


...Tanti piatti del giorno tutte le settimane...

Gramigna alla salsiccia

Risotto al lambrusco


...e anche piatti a base di pesce!

Stringozzi all'astice

Spaghetti alla pescatora

Tagliolini allo scoglio








Pasta and soups


Many kind of home made pasta...

Tortellini Soup

(a kind of fresh homemade pasta with
a filling of pork meat, eggs,
Parmesan cheese and nutmeg,
cooked and served in meat broth)

Tortelloni with Porcini Mushrooms
(homemade Pasta with a filling of
Ricotta cheese and Porcini mushrooms)

Tortelloni verdi
(homemade Pasta with a filling of
Ricotta cheese and Spinach)
with Butter Sauce/ Ragù
 (meat and tomato sauce)


Tagliatelle
(Tagliatelle with Ragù / Sausage Sauce/
Ham and Peas Sauce)

Potato Gnocchi
 (with Ragù/ Sausage Sauce/ Tomato Sauce)

Lasagne
(Fresh homemade Pasta baked with a
Ragù and Béchamel sauce)


...Many different soups every week...

Onion soup

Spelt soup

Barley soup

Pasta e fagioli

(a thick Pasta and beans soup)

Passatelli Soup
(a particular kind of Pasta made with eggs,
bread-crumbs, Parmesan cheese and nutmeg cooked
and served in meat broth)


...Many dishes of the day every week...

Gramigna alla salsiccia
(Pasta with sausage sauce)

Risotto al Lambrusco

(Rice with wine Lambrusco)


...and even fish dishes!

Lobster stringozzi
(Pasta with lobster)

Spaghetti with seafood

Tagliolini with seafood

Secondi piatti


Secondi di carne

Grigliata mista di carne

Filetto all'aceto balsamico

Filetto al pepe verde

Filetto alla woronof


Filetto ai ferri

Tagliata di manzo su letto di misticanza

Arrosti misti

Coniglio in porchetta o all'aceto balsamico

Zampone con purè e fagioli

Fiorentina



Secondi di pesce

Astice e Gamberoni alla Catalana

Zuppa di pesce

Coda di Rospo con verdure grigliate e
aceto balsamico



Tutte le settimane secondi nuovi stagionali






 





Main courses


Meat

Assortment of Grilled Meat

Fillet Steak with Balsamic Vinegar/
 Green Pepper/
 alla Voronoff (with mustar)

Grilled Fillet Steak

Grilled sliced Beef with Rucola

Assortment of Roast Meat

Roast Rabbit

Roast Chicken


Roast Guinea-Fowl

Baked Pork Brawn

Baked Ham

Zampone (pig's trotter stuffed with meat)
with potato purée or beans

Tuscan grilled steak



Fish

Catalan-style Lobster and Prowns

Fish Soup

MonkFish with grilled vegetables and balsamic vinegar


Every week new seasonal main courses

Contorni

Buffet

Patate arrosto

Patate fritte

Purè

Insalata mista
 
Verdure grigliate

Insalatoni





Side dish

Buffet

Roast Potatoes

French Fries

Potato Puree

Mixed salad

Grilled vegetables

Salads

Dolci

Torta al cioccolato tipo Barozzi

Crostata all'amarena

Zuppa inglese

Mascarpone

Trittico della taverna

Gelato con aceto balsamico

Torta di tagliatelle

Torta mele e cioccolato

Torta di pere e cioccolato profumata alla cannella











Homemade Desserts

Barozzi Chocolate cake 

Cherry Tart

Zuppa inglese

(cream and chocolate cream on a bed of
Savoiardi biscuits
soaked into Alchermes liquor)


Mascarpone Cream
(Mascarpone cheese whipped
 with eggs and sugar)


Triptych of the Tavern
(Amaretti biscuits, tart and Torta Barozzi)

Ice Cream with old Balsamic Vinegar

Cake noodle

Apple pie and chocolate





Index Home Info Iscrizione Mailing-List